Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Domnívám se, že Miloš Zeman už příště v prezidentských volbách kandidovat nebude (stejně tak jako i Karel Schwarzenberg). Nejspíše si dobře uvědomuje, že tentokráte by už neuspěl a riskovat porážku už nebude. Navíc jak u Zemana tak i u Schwarzenberga je patrné zhoršování zdravotního stavu a za tři roky to bude u obou ještě horší.

Z možných kandidátů ČSSD jak Škromach ta Dienstbier příliš šancí nemají - nevěřím, že jsou schopni oslovit většinu voličů. Šanci by mohl být takový předseda senátu Milan Štěch. Možná se zdá být poněkud nevýrazný, nicméně je už zkušeným politikem. Pro levicové voliče by byl přijatelný a ostatním by mohla vyhovovat jeho umírněnost a nekonfliktnost.

Z pravicových řad nevidím nikoho, kdo by mohl mít šanci uspět. Kalousek je vnímán jako příliš kontroverzní, Daniel Herman bude pro mnohé "černoprdelníkem".

Okamura a Bobošíková jsou už definitivně odepsaní.

Hrozí nám tu ale jedno nebezpečí - Andrej Babiš. Pokud se tento člověk rozhodne kandidovat na prezidenta a hodí balík peněz do předvolební kampaně, má velmi velkou šanci uspět.

2 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1351x
"Obyčejný" občan, kterému není lhostejný svět kolem.

 

Seznam rubrik