Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P36e34t94r 16H81á78l66a

5. 8. 2014 13:15

Já jsem pro, aby se dalo razantně najevo, že s něčím nesouhlasíme. Ale Sankce jsou výsměch, pocítíme je všichni - Rusko i EU - a Rusové budou mít navíc propagandistickou hlášku "Za to že se máte špatně může EU a její sankce". Copak už někdy někde sankce zafungovaly?

Těm u moci jsou sankce ukradené, doplácí na ně výhradně obyčejní lidé. Na obou stranách.

A navíc v dnešní situaci mi přijde absurdní sankcionovat Rusko. Já vidím jako hlavního viníka Kyjev.

0 0
možnosti

Např. Německo odstoupilo od smlouvy o dodávce sotisfikovaného vojenského simulátoru v ceně přes 120 mil. Euro. A to i přes to, že kontrakt byl uzavřen před vyhlášením sankcí a tak se na něj sankce nevztahovaly. -

No ono to je trochu jinak. Sam sef Rheinmetall Armin Papperger uz v breznu prohlasil:  Zakazka je defakto dokoncena a temer uplne zaplacena.

Bereits im März erklärte Rheinmetall-Chef Armin Papperger, der Auftrag sei fast abgearbeitet und beinahe vollständig bezahlt. viz http://www.n-tv.de/politik/Deshalb-platzt-der-Ruestungsdeal-article13360866.html -

takze vyhlasit sankce a neco zakazat co uz probehlo je akorat alibisticka komedie.

0 0
možnosti
Foto

Pošlete účet za sankce do Washingtonu, který sankce vůči Rusku Evropě nařídil.

Washington je jediný stát, který na těchto sankcích vydělá.

4 0
možnosti

..... cca 10 minut nazad, zpravodajství ČT - ...."Prezident Putin prohlásil, že si Rusko motory bude vyrábět samo"...... "Prezident Zeman prohláil, že ztratit tento byznys by nás stálo několik stovek milionů a bylo by to nezodpovědné" ..... tak co tedáááá, blázinec, Kocourkov, Jedličkárna, Kociánka, - nebo jak to tady řídíte ?!?

5 0
možnosti

Firma ztratí cca 25-30% z prodeje motorů. Na druhou stranu dodává i do zemí EU a nedělá jen motory, ale i další výrobky (klimatizace, atd.). Takže likvidační to není, ale nepříjemné určitě. Právě věřím, že by firmě měl stát vyjít vstříc, např. formou daňové úlevy.

2 0
možnosti

Dobrý názor, na rozdíl od těch našich ufňukaných rusofilů.

2 2
možnosti
Foto

Zajímavé. Ještě před týdnem všichni tvrdili, žýe se Česka sankce nedotknou.

6 1
možnosti

Hlupe, každý ví že se nás a EU dotknou, kdyby to tak nebylo, tak jsou sankce mnohem tvrdší a už dávno. Ale je to přesně o tom lanu.

4 0
možnosti

J14a60n 49H83l84e39d80í90k

4. 8. 2014 17:31

jako odvetu navrhuji zestátnit ruské nemovitosti na čs území a repatriovat všechny ruské občany do jejich Putinova ráje na zemi,- stejně zde dělají pouze neplechu

6 2
možnosti

..já jsem o žádném zákazu nečetl..četl jsem že rus chce do roku 16 vyvinout svoje motory..aby nebyl závislý na našich....

6 0
možnosti

Zákaz se týká nově uzavíraných smluv (po 1.8.2014). Zatím mohou dodat zásilky uzavřené dle smluv staršího data. Firma dodává do RF cca 20-25 motorů ročně (vyrábí jich cca 90 ročně).

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS