Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Vyborne, gratuluji. Ja se osobne bojim toho posledniho. A to proto, ze si nedokazu vysvetlit takovou lasku k Rusku u nasich dvou poslednich prezidentu.

6 1
možnosti
VK

Vážený pane autore....karmaR^

Co se týká zavírání diskusí, jak níže píše p. Řezník, tak u rusofilů se to stalo pravidlem. Pillman, Nigrín, Vyvadil... Hlavně že lezou kecat jinam. Myslím, že by to redakce měla zatrhnout. Každý by si měl obhájit to, co veřejně prezentuje, resp. dát ostatním příležitost se k té prezentaci vyjádřit. Jinak to je jako vylepovat anonymně plakáty po městě a pak se k nim nehlásit.

13 1
možnosti
MM

Přiznám se, že mi nevadí, že zde diskutují i pokud sami diskuze neotevírají. Spíš mě občas zarazí, když nechtějí své názory podpořit argumenty.

5 0
možnosti
Foto

Pokud je někde naivita, tak především v tomto článku.

7 12
možnosti
Foto

Třeba ani voto nešlo. Téma ,,jak řemen", karma a čtenost zajištěna, frenetic. ,,grupenorgasm" zajištěn, tak vo čem?;-D

2 6
možnosti
MR

M93i37l43a94n 21R20a27d52e25k

22. 2. 2015 16:54

R^karma, pod to se muzu podepsat,ale mozna i nekteri ocekavaji zmenu a koryta, prave ten Vyvadil

19 3
možnosti
Foto

Musím sdělit, že vzhledem tomu, že pan Vyvadil přestal otevírat diskuze, ztratil mojí podporu a důvěru. Vyzývám k jeho bojkotu.

10 3
možnosti
Foto

Zmíněný je více méně totéž, jen v bleděmodrém. Čili opač.gardu;-)

1 0
možnosti
JH

Honem odsud, tady se to sešlo, pane jo!!

1 1
možnosti
VV

Dobre jste to napsal, karma. Ovsem tem co se zabarikadovali na druhe strane to nevysvetlite. Ani 25 let svobody jim nevratilo samostatne mysleni a papouskuji jen co jim na stranicke schuzi soudruzi predzvykaji.

17 1
možnosti
Foto

Karma. Ještě bych zmínil tu nenávist, zapšklost těchto rusofobů proti EU a USA a servilitu vůči putinovcům. Všímám si také toho, že tito lidé postrádají vtip a vnitřní pohodu, jsou tak nějak permanentně naštvaní. Nechtěl bych žít v jejich okolí. Jsou to frustrovaní chudáci.

13 1
možnosti
PS

Maximální souhlas a karma ,ale myslím, že je to mnohem jednodušší. Putin a ostatní bývalí KGBáci dostali perfektní výcvik spojený s kompletním vymytím mozku a snaží se dosáhnout obnovy SSSR v novém kabátu. Přitom mají chuť si ještě namastit kapsu. Je to stejný fenomém, jako u každého diktátora. Kašle na lidi a jejich soukromé životy, myslí si že lidé žijí jenom pro naplňování jeho plánů a představ. A k tomu jim pomáhá propaganda . A v rámci této propagandy se objevují i v naší republice lidé, kteří tvoří blogy, vystupují v médiích, lobbují politiky nebo se jimi sami stávají ap. Jde o to ,nahlodat veřejnost, jako v případě radaru, volby prezidenta,naší pozice v zahraniční politice, strategické zakázky- dostavba atomové elektrárny ap. A našinci jim skáčou na lep. Jak smutné.

20 2
možnosti
Foto

,,Jde o to ,nahlodat veřejnost, jako v případě radaru, volby prezidenta,naší pozice v zahraniční politice, strategické zakázky- dostavba atomové elektrárny ap. A našinci jim skáčou na lep. Jak smutné."

V tomto souhlas. A s tou jednoduchostí mnohých obzvláště. ;-DA jakpak je to u Vás?;-) Např. JETe8-o Zrušen tedr. Zle. Dopručil obnovit  i M.Z. a ejhle8-o Takže kdo? Arewa, či Westinghoust. Rosatom je konečně mimo. Jak moc třeba Škoda energo, totˇ otázka. Podíl tam má rus. firma. Kdo získá JETe, pravděpodobně získá monopol. nad energet. sítí, neb finance ČEZ, ani stát nemá a tak bude muset nabídnout podíl. Většinový. Atd. S radarem to byla jenom komedie.;-D Jojo,mnohé je ,,jednodušší". O mnohých ani nemluvě;-DATD.

2 0
možnosti
Foto

Ne každý, kdo má realistický pohled na život i na svět a nenechal si nikdy vymýt mozek propagandou kohokoli, je příznivcem Kremlu!Tento fakt ovšem mnohým nezapadá do jejich, či ,,ofic." hlásaných ,,tezí a ideií". A tak se ,,hledají vysvětlení  a zdůvodnění" příčin dle ..žádoucích" schematů:-/

4 6
možnosti
Foto

Ti ,,mínusáčci" si asi ani neuvědomují, že mému příspěvku v podstatě dávají za pravdu;-D

1 7
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1351x
"Obyčejný" občan, kterému není lhostejný svět kolem.

 

Seznam rubrik