Diskuse

Důkazy? Na co? Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J88a69r43a 63R85a24n69k

7. 9. 2014 22:58

Mikhail Zurabov, the Russian ambassador to Ukraine, described the exchange of lists of more than 1,000 prisoners from each side as a “breakthrough.” Ukrainian President Petro Poroshenko confirmed the prisoner swap could begin Saturday.

Gunfire fell silent across eastern Ukraine after the deal was signed in Minsk by all three sides and the Organization for Security and Cooperation in Europe.

Poroshenko said he ordered his forces to halt hostilities at 6 p.m. local time and separatist leaders said they did likewise.

Agreement was reached during a “long conversation” with Russian President Vladimir Putin, Poroshenko said. Monitors from the OSCE will oversee the truce.

The negotiators also agreed on the withdrawal of heavy weaponry and the delivery of humanitarian aid to devastated cities, the OSCE said.

German Chancellor Angela Merkel said: “We’ll have to see whether Russian troops are withdrawing from where they are, whether there are buffer zones ...”

Leonid Kuchma, a former Ukrainian president who signed the deal, said even though forces have been told to stop fighting, “it doesn’t mean that someone will not fire from behind the corner.”

The NATO summit approved plans to create a rapid response force to counter Russian aggression, if an alliance country were to come under attack. Ukraine is not a NATO member, but the alliance has been alarmed by Russia’s actions in Ukraine.

“It sends a clear message to any potential aggressor: Should you even think of attacking one ally, you will be facing the whole alliance,” said NATO secretary general Anders Fogh Rasmussen. Keeping pressure on Moscow, EU ambassadors gave preliminary approval Friday to new sanctions on Russia, an EU diplomat said.

0 2
možnosti
JC

Nedovolená tapeta už nejméně v šesté diskuzi.Rv

0 0
možnosti

Je dobré vědět, že NATO nemá své tajné služby. Zde jen kriticky dochází k vyhodnocování zpráv tajných služeb všech členských států.

Je ostudou, jestliže prezident tvrdí, že nezná výstupy svých tajných služeb!!!

1 0
možnosti
VH

Zeman nic takového netvrdil. Tvrdil, že mu stačí "jeden pán (Lavrov) povídal".

0 0
možnosti
JG

J70. 57G85r92o12h

7. 9. 2014 14:09

Je jasné, že na obou stranách konfliktu bojují tzv.dobrovolníci, je dodávaná výzbroj a výstroj bojujícím stranám. Na straně Kyjeva  žoldnéři placení oligarchy, na straně separatistů male jednotky dobrovolníků z ruské armády. To že je příměří a jen někde se ještě střílí, to nevydrží dlouho. Je divné, že směrem k Dombasu a Mariopolu míří velké kolony obrněné techniky UA armády, bude se čekat na vhodný okamžik možná že dojde k provokaci ze strany dobrovolnických batalionů řízených Pravým sektorem a separatisti odpoví palbou a konflikt vypukne ještě ve větší míře. V důsledku toho bude Rusko obviněno z eskalování konfliktu a EU vyhlásí ještě tvrdší sankce. Jsou to jenom moje doměnky, radši bych byl aby se nestřílelo a neumírali zbytečně nevinní civilisté.

1 2
možnosti

Separatisti řízení Kremlem žádají oddělení východních oblastí od Ukrajiny. Dokud nedojde k tomuto oddělení, nebude mír na Ukrajině. Putin potřebuje Krym a předdněpří. Dokud je nebude mít, není šance na mír.

2 0
možnosti
VH

P ř e s n é !!!

   Jen jste nepoznamenal, že bezvěrci s klapkami na očích mají ještě jeden 'argument': ti druzí (a jen ti druzí) mají mozky vymyté.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel dosud (ani všemocná CIA) nikdo nepředložil jasný (a nerozmazaný, nekvalitní) důkaz o přítomnosti Ruské armády na Ukrajině. Separatisté, odpadlíci z UA, ruská menšina na Ukrajině atd. NENÍ RUSKÁ ARMÁDA!!!

5 5
možnosti
MM

Separatisté, odpadlíci z UA, ruská menšina na Ukrajině atd.   Máte pravdu, to není. O tom také nikdo nepochybuje. Ale bavíme se o jiné skupině bojovníků, kdy i Moskva přiznala, že jsou to ruští vojáci. Byť na dovolené...

5 1
možnosti
TP

Plně souhlasím. Výborný článek.

5 0
možnosti
PK

Víte já minule věřil důkazům CIA o ZHN v Íráku...

V součanosti nevěřím zprávám rozvětek ani slovo... zejména ne když komerční firma vysílá na oběžnou dráhu satelit schopný fotit s rozlšením 31 cm (povrch planety)  víc jim vláda USa zakázala a každou fotku smí zveřejnit až po 6ti měsících...

V takové chvíli CIA předhazuje fotky s 2x horším rozlišením než letecký průzkum v druhé světové?

6 3
možnosti
PK

(technologie v součanosti stačí na rozlišení 10-15 cm... jen to není nejelvnější... digitálně zle obraz vyladit až na nějakýh 5cm) už dávno by to mohlo být komerčně k dispozici a každý člověk s internetem by mohl mít absolutní přehled o pohybu ozbrojenců kdekoliv na planetě ať už patří komukoliv.

1 2
možnosti
MM

Tento "boj" připomíná debaty se zastánci konspiračních teorií. Byli Američané na Měsíci? Ano, byli. Tak předlož důkaz. Existuje video. Jasně, video, to ale není důkaz, předlož jiný... Atd.

4 0
možnosti
PK

Ale je tam laserový odrazník na který si lze postívit zcela samostatně.

Máme dnes satelity které jsou schopné pozorovat povrch země v reálném čase s dostatečným rozlišením aby byl vidět tank. a nebo bojující pěchota.

Co kdyby vláda USA uvolnila k záběrům z těchto satelitů zcela veřejný přístup? pak by se mohl každý jedinec přes internet podívat co se kde na planetě děje a nemusel by vládě jenom věřit.

2 2
možnosti
Foto

Titulek blogu je všeříkající. Nač důkazy !!

Píši to jinde , ale proč ne ještě jednou. Vždyť bez podpory Ruska ( nebo marťanů Jirky Paroubka) by povstalci nemohli vydržet v boji s regulérní armádou takřka půl roku !! To je ten hledaný "důkaz" !!!

6 0
možnosti
LN

...ne..pro někoho nebude důkazem ani to až bude ukrajina opět ruskou gubernií

5 0
možnosti

Máte pravdu, to samé bude s oním sestřeleným letadlem.. Komise přinesou výsledky šetření o vině proruského separátu, nebo přímo rusů a nikdo z těchto chlapců neuvěří. Už teď dopředu se na to připravují , když  už jsem zachytil názory, že ti angličané z černých skříněk stejně nic nevyčtou, na příkaz USA a CIA:-)

6 3
možnosti
SN

:-)  Ševčíku, Vy jste jasnovidec, jako Obama, ten už věděl druhý den, že to sestřelili separatisté  a nastoupily sankce!  Blahoslavená nevědomosti !  Rv Ty komise to zřejmě ví, ale nezveřejní to, nehodí se to do krámu !  Rv

5 4
možnosti