Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen poznámku pro ty, co tvrdí, že Ukrajina byla vždy součástí Ruska. Našel jsem v Brunclíkově atlasu z r. 1926 mapu části Evropy, kde je jasně vidět, že Ukrajina je jasně ohraničené území. I zaplakat nad Pokarpatskou Rusí možno.

Zde: http://www.nebakov.cz/obrazky/ukrajina1926.jpg 

Také jsem ve všech možný mapách pátral po tzv. Novorusku. Nikde nic. Jen na Wikipedii je zcela nouvoučkatý oddílek, ještě nedotvořený. Inu, je vidět, že má za sebou mnohasetletou existenci. V některých hlavách.

Za blog KARMA!

1 0
možnosti
Foto

Vážně si myslíte, že kdyby se konalo v r. 1968 někdy v červnu referendum o tom, zda se chceme být i nadále členy RVHP a Varšavské smlouvy, tak že by nevyhrálo tehdy ANO ?

Většinová společnost a většinové chování obyvatelstva i o po srpnu 1968 ukázaly zcela jasně, že něco takového nechce. Nevznikl tu ani jeden partyzánský oddíl bratří Mašínů. Žádnému sovětskému vojáku nebyl zkrácen ani vlásek na hlavě.

 Chtěli jsme socialismus, chtěli jsme spojenectví se SSSR  a hlavně jsme nechtěli návrat sudetských Němců.

0 1
možnosti
Foto

Jen poznámka: prezident Johnson se kvůli zprávě o invazi do ČSSR nechtěl nechat ani budit. Zprávu mu dodali až ráno.

0 0
možnosti
Foto

Pan Černý byl u toho.

0 0
možnosti

Dobrý večer, s ohledem na Váš druhý odstavec vám hodím link http://novaplus.nova.cz/porad/strepiny/video/2350-strepiny-31-8-2014  je to pořad Střepiny a od času 17:40 je tam pasáž, která by Vás mohla zaujmout. Velmi distingovaně tam o roli USA  ke vztahu k nám vypráví nejen reportéři, ale i odcházející velvyslanec USA Norman L. Eisen. I kdyby nic jiného pokud jste to neviděl, tak jsou to skutečně zajímavé čtyři minuty času ;-)

2 0
možnosti

JJ, zkoukl jsem. Zajímavé to určitě je.

Díky za odkaz.

0 0
možnosti

L42e80o 33W98o23l27f

2. 9. 2014 22:00

S tím souhlasím R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS