Diskuse

Náhody na Ukrajině

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přidám ještě jednu náhodu, řekl bych, že docela zásadní - USA poslaly na Ukrajinu 5 miliard dolarů a pak zde "náhodou" vypukla protiruská revoluce.

3 1
možnosti
Foto

Ano, jenže v průběhu asi patnácti až dvaceti  let. A oni si to tam střádali, a když to měli pohromadě, tak teprve šli do toho.

Hanáku, nedříve si ověřte fakta, a pak teprve pište. Jinak Vás budou mít "...za císaře pána, jého ródinu.."

2 0
možnosti

No vidíte pane Mrkáčku,

umíte to dobře spojovat dohromady. Jen Vám z toho spojování vždy vypadl nějaký mezičlánek.

Tak například ta ruská vojenská technika, co pronikla dírou v plotě, a se kterou se pak separáti pochlubili, byla předtím zničena majdanskou armádou. Takže kecají buďto majdani nebo separáti. No a protože majdani jsou euro-hrdinové a demokrati, tak mají určitě vždycky pravdu, a kecají tedy separáti. Neboli žádnou novou techniku z Ruska nemají.

Majdanové ve své poslední pravdivé verzi (a už jich bylo několik) sdělili, že malajské letadlo nemohl sestřelit nějaký amatér, ale musela to být speciálně vyškolená posádka. Sdělili že letadlo nejspíš sestřelili ukrajinští dezertéři. Když k tomu přídáme, že letadlo bylo odkloněno od původní trasy, a že majdanové zabavili záznamy leteckého provozu, které odmítají předat vyšetřovatelům, tak z toho nejspíš plyne, že letadlo sestřelili separáti, ale majdanové jim kryjou záda.;-D

Takže díky těmto zkušenostem s majdany a separáty si myslím, že separáti žádný nový raketomet nemají, a prostě jen kecají. Ale zdá se, že kdyby dnes separáti sdělili, že přistáli na Měsíci, tak bychom určitě zítra od majdanů slyšeli zprávu, že separáti zabrzdili Měsíc a ten spadne na Zemi.

5 1
možnosti

Kam zmizelo těch 24 vozidel, co projelo díro v plotě?;-D

2 0
možnosti

Shořely jak papír, beze zbytku!

Každá lež se provalí, tahle vlastně hned. Aby se to hodně upozadilo, začala ukrajinská armáda bombardovat a ostřelovat raketami silnice do Ruska. A světe div se, ty nenáviděné občany ruské národnosti, Moskaly, i začala po té silnici evakuovat! Aby je pak rozstřílela a následně to svedla na separatisty. A na světě je nová událost, hrůzostrašná doopravdy, ale nesmírně se hodící pro Ukrajinu. A tak to, žel, dnes chodí ...:-/

3 0
možnosti

To tady na blogu malokdo chce videt, to jsou jen "domnenky" a dabelske mameni. Zato co prohlasi Putin nebo ruske noviny, to je svate.Zajimalo by mne jestli take tak smysli lide po celem Cesku, a nebo jena tady na webu se tyto kremlbotky schazeji

vam karma R^

2 3
možnosti

..... mňo, v podstatě jste udeřil kladivem na jádro pudla, přesně takto se vytváří propaganda (samozřejmě na obou stranách), - zcela vyfabulovaný příběh má reálný základ, předcházející dění a události musí "nahrávat" příběhu, tedy jako střípky musí zapadnou do mozaiky (ejhle,- to je ale náhoda !), čímž modelují dějovou linku celé události tak, aby se čtenář (posluchač) ve finále zcela ztotožnil s názorem autora, totiž, že se jedná o neotřesitelný fakt ! ..... "náhody" v žurnalistice popsali velice výstižně diskutéři,- viz. níže.  Obecně pak,- nevěřte náhodám !

2 2
možnosti

K47a42r35e76l 81H60o79r98á95k

18. 8. 2014 22:00

- objeví se zpráva, že separatisté mají k dispozici raketomet Uragan

Ano to souhlasí, zpráva je třeba zde, pod časem 18-55

http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/3729-voyna-na-yugo-vostoke-onlayn-15082014-hronika-sobytiy-post-obnovlyaetsya.html

Ovšem onen útok na kolonu civilistů, zdá se pouze další pohádkou mediální hry Kajevských pohlavárů. Z luganské a ani doněcké oblasti nebyla žádná kolona zaregistrována a vypravena a hlavně, kdo si bude střílet do vlastních rodin?

5 1
možnosti

"...kdo si bude střílet do vlastních rodin?"

Na Ukrajině, de facto, probíhá občanská válka. Stejně bych mohl argumentovat u ukrajinské armády (ta by přece také střílela do vlastních, ne?).

3 2
možnosti

Stateční ukrajinští vojáci odváží do bezpečí Moskaly-to je hodně přitažené za vlasy. Jedině v případě, že by je použili jako návnadu, ve vojenských autobusech by je odvezli "na popravu."

5 1
možnosti

Nejpravděpodobnější varianta téhle další tragédie ...

4 1
možnosti