Diskuse

Spalte své občanky!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Naši armáda by měla především chránit náš stát. Cizí stát VÝHRADNĚ  na požádání!

0 0
možnosti
AT

Jací žoldáci? Nájemní vrazi!

1 3
možnosti
MM

Spalte si občanku, očividně jí máte omylem.

[>-]EU[>-]

1 0
možnosti
JR

J18a88r13a 58R30a79n43k

9. 7. 2014 0:49

Mam sice cesky obcansky prukaz, ale i kanadskou ID a neminim palit, dovolim si s Vami souhlasit, ze spolecnost jako takova je zde na blozich a diskusich "nemocna":-(a jestli nevadi, pouze dam stejny prispevek, jako v jine diskusi.....

Jsem vdecna za kanadske vojaky, nejen ze nastavuji sve zivoty v jinych zemich (nedavno jsem poznala vynikajiciho tanecnika tanga, z kmene Ojibwa, byl nasazeny v ruznych zemich jako vojak UN, pro Vas doma OSN, videl spoustu veci, ktere mu obcas nedaji spat, ale celych 10 let v armade byl Clovekem. Pro Kanadany jsou jejich vojaci, veterani i ti zemreli HRDINOVER^ Pro me krajany.....nevim, co napsat, je to zavist, nebo nenavist.....ale spise postkomunisticky virus.:-/

2 0
možnosti
MM

"Pálení občanky" byla výzva pro ty, co uráží naše vojáky (a jejich blízké).

S tím virusem máte pravdu. Jaký je na něj lék?

1 0
možnosti

O málokterém území lze hovořit jako o okupovaném v té míře, v jaké to platí v Afghanistanu. Nikdo nás tam nepozval, teprve v přítomnosti a za účasti cizích armád vznikla současná afghanská vláda. O tom, zda Karzai bude či nebude prezidentem, tak o tom se rozhoduje ve Washingstonu, nikoliv v Kabulu atd.

4 2
možnosti
MM

Karzáí nebude prezidentem - v minulých dnech proběhly nové volby, kde ani nekandidoval. Mj. Karzáího zvolili za prezidenta představitelé protitalibanské opozice, v následných volbách pak jeho zvolení potvrdil lid. Ne USA.

2 0
možnosti
Foto

I69v65a44n 94M93a33r31e57k

8. 7. 2014 21:48

!! !! !!No v každém případě a jako vždy se všude vyrojilo nesčetné množství "hrdinů" (škoda že jen anonymních a hlavně virtuálních ) že by i Gabčík s Kubišem , Opálkou a Valčíkem zezelenali závistí ! ! ! Rv Rv Rv !! !! !!

1 0
možnosti
MM

Souhlas. Hlavně pod rouškou internetové anonymity...

2 0
možnosti
Foto

Spálení občanky nic nevyřeší, stejně jako pár našich vojáků v Afganistánu.  Tyhle akce politiků jsou jen morálním hazardem.  Nakonec oni nic neriskují.  Prachy na válčení nám ukradnou a vždy se najde dost vlastenců, kteří půjdou se zpěvem  hymny na rtech padnout za vlast.

5 0
možnosti
MM

Ono nejde ani tak o to, jestli tam máme 260 nebo 2600 vojáků. Jde o to, že se podílíme na společné obraně nás všech.

3 0
možnosti

Nazýváte je okupanty? Proč? Protože bojují mimo hranice naší země? Chcete snad, aby se boj přenesl na Vysočinu nebo do Prahy?

Fakt si myslíte, že okupace Ukrajiny německými vojsky zabránila přenesení bojů do Berlína, Spíše bych řekl, že ji uspíšila.

2 0
možnosti
MM

Současná situace se ani zdaleka nedá srovnávat s WWII....

2 1
možnosti