Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komunistu je v diskusich vice, protoze je mezi nimi vice lidi bez pratel, vice lidi neschopnych a proto nezamestnanych a protoze jsou to vetsinou starsi rocniky, je jich hodne v duchodu. A tak maji spoustu casu na vysedavani u pocitacu a kvileni.

Nebo si myslite, ze treba takovy pan Petrik chodi do prace ?

0 0
možnosti

Přečetl jsem si článek dvakrát a detailně - nenašel jsem nic než prázdno, duto. Ale bude to hodně čteno, jelikož kdo použije zaklínadlo komunisti, má úspěch. Slabé...

1 4
možnosti
Foto

Současní komunisté jsou určitě slušnější než třeba současná tzv. západní demokracie, která rozpoutala války v Iráku, Libyii a nyní na Ukrajině.

1 10
možnosti

Máte recht. USA vyslaly své vojáky na Krym, pod bodáky uspořádaly referendum a následně ho připojily k Floridě.

7 2
možnosti

Totalitní režim šlechtil jeden ovocný strom jabloň a ostatní ovocné stromy vykácel a dnes je těžké z jabloně udělat hrušky, švestky, třešně ... .

5 0
možnosti

ale ty socialistické jonatanky mi fakt chybí. Tento režim už nedokáže zajistit ani to.

0 0
možnosti

A kdo to je komunista?

Člen KSČM?

Volič KSČM?

Ten kdo si myslí, že lhát a krást se nemá?

Čím nám ty první dvě skupiny mohou být nebezpečné?

Seberou Volkswagenu fabriku v Boleslavi? Oplotí naši zem ostnatým drátem a zavedou výjezdní doložky? Budou děti násilím nutíš studovat marxismus? To přece nejde. že? Pokud za komunisty považujete občany té třetí skupiny - protože nad současným lichvářsko-exekutorsko-mafiánským kapitalismem nejásají - jste na omylu. To jsou docela normální slušní lidé..

2 9
možnosti
Foto

Ten, kdo si myslí, že lhát a krást se nemá, už z podstaty nemůže být komunista.

11 0
možnosti

M68i26l94a89n 12R30a83d70e92k

19. 6. 2014 20:00

rad bych veril tomu co vy, ale i tady na blogu, vsimnete si te karmy, nejen vylozenych komunistu, ale vubec vsech blogu co jsou velmi protizapadni, protidemokraticke, proputinovske. Bohuzel

2 0
možnosti

Vy i z Matějky uděláte komunistu?

3 3
možnosti

Já bych nebyl tak pesimistický. Nezdá se mi, že by tady v diskusích komunisté převažovali. Spíš jsou jimi nazýváni, pokud třeba nevidí nějakou situaci nebo osobu jen jednostranně. Tím někoho rozlítí natolik, že se mu dostane této nálepky. A ostatní to už jen opakují. Já např. považuji pana Kalouska za chytrého, ba i vyčůraného, určitě pohotového politika. Na druhou stranu ho považuji za opilce a hulváta. Ale vím o něm, že si dokáže vážit dobré práce svých podřízených, a představte si, že mu v tom nebrání ani to, že ví, že ten člověk býval v KSČ. A teď - jsem jeho přívržencem? Pokud ne, jsem komunista?

1 0
možnosti

Ale právě Váš "případ" je ukázkou demokracie a to komunisté neumí. Ti mají jednoduché vnímání světa: "Nesouhlasíš s námi? Jsi fašista...."

3 0
možnosti

Bohužel, nemáte tak docela pravdu. Morová infekce komunistických ideí opravdu nabývá na síle. Máte asi štěstí na své okolí ale celkově je obyvatelstvo naladěno velmi, velmi levicově a sílí tendence k extrémní levici, tedy ke komunismu. Množí se názory, že za minulého režimu bylo lépe, a podobné bludy. Členská základna komunistů sice moc rychle neroste, ale to je hlavně proto, že lidé nemají chuť se organizovat. To ovšem neznamená, že neexistuje nárust příznivců. Naopak. Ten roste geometrickou řadou. A nebezpečí tkví hlavně v tom, že jsou lidé přesvědčování, že komunismus už je minulostí. Jenže on není.

9 0
možnosti

Já jsem spíš nabyl pocitu, že komunisté jsou prostě víc slyšet. Přečte-li si nějaký článek normální, běžný občan, mávne rukou a většinou ho nekomentuje. Ale lidé zapšklí, závistiví, nepřející (tedy většinou komunisticky smýšlející - čest výjimkám) ho ihned okomentují. A většina lidí nad jejich komentáři opět "jen" mávne rukou. Proto se může zdát, že je nyní tolik komunistů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1351x
"Obyčejný" občan, kterému není lhostejný svět kolem.

 

Seznam rubrik